Goedkope kapper in Utrecht gevonden

Goedkope kapper in Utrecht heb ik gevonden op het internet. De salon wat mij direct opviel op het internet was Massina’s Hair & Art. Deze onderneming heeft een mooie kapperszaak waar je rustig kan zitten voor je haar en ondertussen kan je genieten van kunstwerken die in de zaak hangen. Ook is de salon ingericht als een huiskamer. Hierdoor voel je je meteen thuis, compleet met planten, muziek en kunst aan de muur. Ook is het mogelijk om je eigen muziek mee te nemen of de eigenaar laat jou verassen met zijn muziekstijl. Daarom maakte ik een afspraak met deze geweldige onderneming om mijn haar te laten knippen.

Goedkope kapper in UtrechtGoedkope kapper in Utrecht is zeker de moeite waard

Bij Massina’s Hair & Art is er geen mogelijkheid om te pinnen. Dus het is handig als je contant geld mee neemt om te kunnen af te rekenen. Gelukkig had ik dat al gelezen op de website van dit bedrijf en ging dan ook met cash op zak naar deze kapper. De kosten viel mij erg mee en mijn haar zag er echt perfect uit. Alleen al voor de sfeer kom ik weer terug bij deze Goedkope kapper in Utrecht. Kijk zelf maar eens op de website om te zien wat ik bedoel.