Het nieuwste product voor je haar

Het nieuwste product voor je haar

Ben je iemand die alleen maar het nieuwste van het nieuwste onder de haarproducten wilt gebruiken, dan kun je niet om de Dyson Airwrap heen. Gooi de traditionele haarstyler maar in de kast, want met deze nieuwe innovatieve technologie krijg je kwaliteit van de bovenste plank. Maar dat is niet alles want het uiterlijk wil natuurlijk ook wat, Dyson besteed altijd erg veel aandacht aan het design, en dat is te zien ook aan dit nieuwe model. Op de website top5bestekopen.nl/dyson airwrap vind je de beste producten met betrekking tot een airwrap.

Speciaal ontwikkeld voor lang haar

Op de website zie je verschillende soorten modellen van de Dyson Airwrap, zeker is wel dat bij ieder model je haar beschermd wordt tijdens het stylen of drogen. De temperatuur zal nooit te hoog worden, zodat de kans aanwezig is dat het haar beschadigd door de warmte. Sensoren zorgen ervoor dat er direct wordt gekoeld als de temperatuur van 150 graden wordt bereikt, je kunt de temperatuur en luchtstroom in verschillende standen regelen. Kies voor een mooie luxe geschenkverpakking om een dierbaar vriendin een mooi cadeau te geven, zodat ook zij kan genieten van een topproduct van Dyson.

Luxe uitgevoerd

Op de website top5bestekopen.nldyson airwrap zie je een airwrap van Dyson welke luxe is uitgevoerd, maar liefst acht opzetstukken om je haar in het perfecte model te krijgen. Natuurlijk kun je de Airwrap ook gewoon als fohn gebruiken, daar is ook een passend hulpstuk voor bijgeleverd. Via het gat in de kop waar lucht doorheen komt, is je haar beter te stylen en sneller droog.Verschillende krul opzetstukken om het juiste formaat krul te maken, maar ook een hulpstuk om het haar mooi glad te maken. Ook wanneer je meer volume wilt is dit mogelijk met de Dyson Airwrap.