kek mama abonnement

Waarom je Kek Mama cadeau moet geven

Iemand in je omgeving is net bevallen van een kindje en het is tijd dat je op kraamvisite gaat. Wat neem je mee? Ga je weer voor kleertjes of een knuffeltje? Wel een beetje afgezaagd, maar wat moet je anders? Ben je echter op zoek naar een origineel cadeau, dan is het Kek Mama abonnement het ultieme kraamcadeau om cadeau te geven!

Kek Mama is dé nummer 1 glossy voor moeders. Het is een tijdschrift vol onderwerpen voor moeders. Denk aan persoonlijke verhalen, liefde, uitjes buiten de deur, mode, beauty en natuurlijk alles over kinderen. Het is een tijdschrift vol eerlijke verhalen, interviews en columns. Genoeg inspiratie voor moeders!

Het Kek Mama abonnement bestaat uit zestien nummers per jaar. Je geeft dus niet één cadeau, maar eigenlijk zestien cadeaus voor de mama dus! Hoe leuk is het om ook nog na de kraamtijd te genieten van de verschillende edities van het tijdschrift?

kek mama abonnement

Het is trouwens niet alleen geschikt als kraamcadeau. Je kunt het tijdschrift natuurlijk ook cadeau geven aan je beste vriendin, moeder of iemand anders. Met het tijdschrift Kek Mama creëer je een echt verwenmoment voor de ander. Daarnaast krijg je naast de papieren glossy ook toegang tot de digitale editie. Handig voor onderweg!

Je kunt het afsluiten voor 24 maanden of 12 maanden. Hoe fijn is het dat het tijdschrift gewoon op de deurmat valt? Je hebt er geen omkijken meer naar! Je kunt het Kek Mama abonnement gewoon eenvoudig online afsluiten. Ideaal in een tijd waarin we weinig tijd hebben om even naar de winkel te gaan en op je gemak te kijken naar de tijdschriften.

Je kunt dit trouwens niet alleen cadeau geven aan iemand anders. Je kunt het natuurlijk ook cadeau geven aan jezelf. Zorg voor een ontspannen moment voor jezelf en lees over alles wat moeders bezighoudt. Geniet van de verschillende, herkenbare columns, lees persoonlijke verhalen en geniet van dit moment voor jezelf.