The Stylebox

Maak de juiste keuze door inspiratie op te doen bij The Stylebox

The Stylebox heeft mij geholpen door een andere draai te geven aan mijn interieur. Omdat ik al jaren hetzelfde had en wel eens bij andere mensen thuis kwam (die het na mijn idee veel gezelliger hebben in huis) bedacht ik mij dat ik het zelf ook eens anders moest gaan aanpakken. Door wat op het internet te gaan speuren kwam ik op deze website terecht waar ik direct kon lezen hoe ik dit het beste kon doen.

The Stylebox

Met de juiste kleurensamenstelling werd mijn huis echt gezellig

The Stylebox laat je zien wat je het beste kunt combineren met elkaar om die sfeer die jij wilt ook te kunnen creëren. De verhalen die op deze website te vinden zijn, zijn erg prettig om te lezen en ook erg leerzaam. Hierdoor kun je de juiste keuze maken. Van het ontwerpen van een badkamer tot het realiseren van een metamorfose aan de woonkamer. In de eerste instantie wilde ik mijn woonkamer anders gaan indelen met totaal andere kleuren dan ik had. Hierna ben ik de gang ook gaan aanpakken en langzaam wordt het hele huis zelfs anders.

Het is echt een aanrader om eens een kijkje op de website te nemen. Wat je smaak ook is? Hier kun je net even dat plan van aanpak ontdekken. Toen mijn woonkamer en gang klaar was en ik bezoek ontving. Kreeg ik direct complimenten over de mooie smaak die ik heb. Tja, dit is een beetje van mijzelf maar ook een beetje van The Stylebox.

The StyleboxThe Stylebox