Mijn allerliefste vriendin besteld graag bij www.kissgeboortekaartjes.nl

1417006836.3

 

Iedereen heeft wel eens een goede vriend of vriendin waar je alles mee deelt, ik heb zo’n vriendin! Met haar kan ik werkelijk alles delen en zij ook bij mij. Aangezien zij volgende maand is uitgerekend is het nu hoog tijd geworden dat we op zoek gaan naar www.kissgeboortekaartjes.nl. Bij haar  vorige zwangerschap hebben we daar ook de geboortekaartjes besteld en we horen de mensen er nu nog over praten. Haar man ligt gelegerd in het buitenland waardoor ik als het ware het stokje heb gekregen om mee te beslissen in de kaartjes en het vervolg ervan. Op de website van Kiss vindt je een duidelijk overzicht waaruit je een keuze kan maken of dat het voor een meisje of een jongen is. Zelfs uit de categorieën kan je kiezen, denk hierbij aan een stoer kaartje of een kleurrijk kaartje is er ook te vinden.

 

 

1417263795.9062

Tijdrovend om een keuze te maken uit de kaartjes.

Ikzelf vond het al lastig om een kaartje uit te zoeken bij www.kissgeboortekaartjes.nl laat staan mijn vriendin. Zij is gelukkig wel iets gemakkelijker in het maken van een keuze want binnen enkele minuten had zij haar keuze al laten vallen om een mooie maar stoere geboortekaartje. Ze heeft er wel voor gezorgd dat het kaartje neutraal is gebleven aangezien hun niet weten of dat het een meisje of een jongen wordt, ik daarentegen had gehoopt het te zien door middel van het kaartje, nu moet ik maar afwachten!

 

1426759130.7357