origineel geboortekaartje

Een origineel geboortekaartje voor een mooie prijs!

origineel geboortekaartje

 

Een van de belangrijkste dingen bij een geboorte is het in voorzien zijn van een origineel geboortekaartje. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn schoonzus is een krappe twee weken geleden moeder geworden van een prachtige zoon. Voor een geboorte moet er altijd het een en ander gebeuren. Niet alleen de inrichting van een kinderkamer, maar ook het uitzoeken van een leuk geboorte kaartje. Aangezien mijn schoonzus en ik al jarenlang vrienden zijn mocht ik een geboortekaartje voor haar gaan kiezen. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Ik wilde een eigen origineel geboortekaartje laten ontwerpen, maar waar kon ik dit voor elkaar krijgen.  Via het internet kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Kissgeboortekaartjes!

Kissgeboortekaartjes

Van het een kwam het ander!

Ik bekeek de website van kissgeboortekaartjes nauwkeurig. Van het een kwam dan ook het ander, want via deze website kon ik mijn eigen ontwerp opsturen. Van dit ontwerp werd dan een geboortekaartje gemaakt. Achteraf is dit dan ook een groots succes gebleken. Mijn zelfgemaakt ontwerp is omgetoverd tot een prachtig geboortekaartje. Ook vond mijn schoonzus het geboortekaartje prachtig en dat was voor mij natuurlijk het belangrijkste. De bevalling is gelukkig vlekkeloos verlopen en het leven van mijn broer en schoonzus beginnen nu echt. Ik ben in ieder geval erg blij voor ze!

Kwaliteit