Mijn eerste ontmoeting met de wereld van motoren

Goeiedag iedereen. Ik kom jullie vandaag vertellen over de eerste keer dat ik in aanraking kwam met de wereld van motoren. Ik was vanaf leeftijd al bekend met motoren doordat mijn vader een motor had. Ik vond het echt prachtig als ik hem genietend thuis zag komen als hij net met zijn motor was weggeweest. Ik zat dan vaak al thuis voor het raam te wachten als ik zijn motor de wijk binnen hoorde komen. Mijn vader had al gauw door hoe erg ik onder de indruk was van motoren en besloot daarom een zijspan en een motorhelm voor mij te kopen. Op deze manier kon ik af en toe mee op zijn avonturen.

Ik begon motoren steeds leuker te vinden, dit kwam onder andere doordat ik ook steeds vaker in aanraking kwam met motoren. Zo nam mijn vader me toen ik 14 was voor de eerste keer mee naar een motorbeurs. Op deze motorbeurs kwamen allerlei motorrijders van verre bij elkaar om hun motors aan anderen te laten zien. Ik kreeg hierdoor een nieuwe kijk op de wereld van motoren. Ik zag de gezamenlijke band tussen de motorrijders die aanwezig waren en ik zag dat hun liefde voor motoren hun verbond.motorkleding

Mijn besluit stond vanaf dat moment vast, ik wilde later ook een motor. Op mijn achttiende verjaardag werd ik door een rijinstructeur opgehaald. Mijn ouders hadden voor mijn motorrijlessen betaald als cadeau. Toen ik eenmaal mijn motorrijbewijs had gehaald nam mijn vader me mee naar een motorkledingoutlet. Ik kreeg van hem mijn eerste motorpak. Ik ben daarna samen met hem op zoek gegaan naar mijn eerste motor en kocht deze een paar weken later. Ik gebruik mijn motorjas en motor momenteel nog steeds.