Pottenbakken workshop volgen

Iets wat ik al een lange tijd wilde doen was een pottenbakken workshop gaan volgen! Dit naar aanleiding van het feit dat we eens in de zoveel tijd met vrienden iets leuks willen doen. Nu dat we willen gaan pottenbakken hoopte ik het snel te vinden aangezien we in oktober altijd wat leuks gaan doen.

utopialogoyeni-300x239

Door op het internet te gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Utopia Keramiek. Dit bedrijf biedt de kans aan jou om diverse workshops te volgen welke er mogelijk zijn. Diverse leuke workshops zijn er hier te volgen en het leukste ervan is dat de kosten om dit te volgen aan de lage kant is. Hierdoor heb ik besloten om het in de groep te gooien om te kijken of dat er meerdere geïnteresseerde zijn die hieraan mee willen doen.

Genoeg interesse!

Vanaf het moment dat ik dit in de groep gooide merkte ik enorm veel interesse bij de rest. Hierdoor heb ik ook besloten om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf om deze workshop te volgen. Volgende week mogen we lekker bezig gaan bij hun en ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is!