Trouwen in Spanje

logo (6)Opzoek naar een wedding planner die jou helpt met het plannen van jouw bruiloft in het buitenland? Dan zit je hier aan het goede huis. Wedding international is een goede organisatie die bruiloften in het buitenland organiseert en hun beste locaties zijn op het Spaanse eiland Mallorca. Deze hebben een prachtige locatie en voor een schappelijke prijs.

Wij zijn uniek en elegant.

Wij zorgen ervoor dat je een unieke, elegante en romantische bruiloft krijgt. Deze hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een bruiloft in Nederland. Je bruiloft is uniek, elegant, romantische en intiem op Mallorca en de locatie is prachtig. We zorgen er voor dat jij de dag van je leven krijgt.

Geheel verzorgde bruiloftslide2

Wij zorgen ervoor dat je bruiloft een geweldige feestje wordt. De communicatie tussen jou en de wedding planner maar ook de DJ, fotograaf, videograaf, kapper verloopt gewoon in het Nederlands hier in Nederland maar ook op Mallorca. Dit maakt de communicatie een stuk makkelijker.

De locaties

Wij bieden verschillende 5­sterren locaties aan op het prachtige eiland Mallorca. Dit zijn locaties op niet toeristische plekjes zodat je in alle rust kan genieten van jullie dag en de prachtige omgeving. Dit kan bij de zee zijn maar ook in de voortuin van een Spaanse vila.

Wil je meer informatie over trouwen in Spanje? Kijk dan op onze website.0233