Uit eten in Kaatsheuvel bij een van de nieuwste restaurants

Wanneer je denkt aan uit eten in Kaatsheuvel, denk je misschien als eerst aan de poffertjes, frietjes en pannenkoeken in de Efteling. In Kaatsheuvel zelf kun je natuurlijk ook heerlijk eten bij een van de vele restaurantjes. Op 28 juni vorig jaar opende op 500 meter van de Efteling het GuestHouse Hotel. Een nieuw modern hotel met overnachtingen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook heeft dit hotel een restaurant namelijk de GuestHouse Kitchen.

Een aantrekkelijk driegangendiner

Bij de GuestHouse Kitchen kun je heerlijk eten in een gezellige en moderne sfeer. Het restaurant opende samen met het hotel in 2018 en is dus nog een van de jongste restaurants in Kaatsheuvel. Een echte aanrader in dit restaurant is het driegangendiner. Voor 24 euro per persoon (kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen 17 euro) kun je zelf een driegangendiner samenstellen van een rijk gevulde kaart. Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te dineren. Voor kinderen is er zelfs een speciale kaart voor de kleine eters.

Een echte trend op het gebied van restaurants is shared dining. Voor minimaal 2 personen krijg je 3 voor-, 3 hoofdgerechten en een proeverij van desserts. Zo kun je al het lekkers uit de keuken proeven en kun je alles met elkaar delen. Shared dining kan ook bij de GuestHouse Kitchen. Uniek uit eten in Kaatsheuvel dus.