Topreiniginginbruidsmode heeft mij geholpen!

Afgelopen weekend heb ik eindelijk het ja-woord mogen geven naar mijn partner toe. Dankzij Topreiniginginbruidsmode heb ik er ook een blijvende herinnering aan over gehouden! Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat mijn trouwjurk er zo goed als nieuw uitziet!

Voor een kleine jaar geleden heeft mijn partner mij ten huwelijk gevraagd. Dolgelukkig als dat ik was! Mijn dagen daaropvolgend kon ook echt niet meer stuk. Het organiseren van de bruiloft en de aangesloten feest was voor ons dan ook enorm leuk om te mogen doen.

Prachtige dag!

Wij zijn op 27 mei dit jaar getrouwd en onze dag begon met onwijs veel regen. Iets waar wij geen rekening mee hebben gehouden. Dit betekent dus dat er bij ons een flinke modderpoel was. Op zich hebben wij dit vrij goed kunnen oplossen door zakken zand aan te schaffen en dit te gaan strooien. Echter is mijn jurk erg aan de lange kant wat inhoudt dat deze over de grond gaat. In de eerste instantie wilde ik een andere oplossing zien te vinden om dit probleem te verhelpen. Maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het maar te laten gaan, je kunt de jurk toch niet schoonhouden toch? Dit resulteerde in het feit dat ik aan het einde van deze dag een zwarte jurk had in plaats van wit. Dankzij Topreiniginginbruidsmode is mijn jurk weer zo goed als nieuw en hangt die te schitteren in de kast!